Egoist fashion - obdarujte sami sebe

05.08.2010 00:05

Egoist fashion - obchůdek v Praze s originální italskou módou. V tomto útulném obchodě najdete velice trendové doplňky a módu nejen pro ženy ale také pro muže.

V nabídce jsou originální kabelky Momaboma, které jsou vyráběny ze starých časopisů z 50, 60 a 70 let, jednotlivé stánky jsou pečlivě vybírány a vy si můžete být 100% jisti že Vámi zakoupená kabelka bude originál.

Dále je v nabídce streetová móda pro mladé od módního návrháře Takeshy Kurosawa. V každé kolekci je minimálně 20 druhů skvěle padnoucích pohodlných pánských džínů. V dámské kolekci především naleznete úzké stretchové džíny.

 

Návrhářka Cristina Galati stojí v pozadí úspěchu módní značky Masnada. Typickými znaky pro tuto značku jsou: popužití luxusních přírodních materiálů, skvěle padnoucí střihy, které jsou oživeny zajímavými detaily. Její modely najdete v těch nejluxusnějších obchodech v New Yorku, Miláně, Los Angeles, ale i v Osace.

 

 

Jednoduchost a důraz na detail charakterizují značku Transit Par - Such, která na italském trhu působí více než 20 let. Pro veliký úspěch dámské kolekce byla zařazena i pánská linie, která se vyznačuje ležérností a vysokou kvalitou použitých materiálů.

 

 

—————

Zpět



https://lifestyle.webnode.cz/