Business móda, etiketa při obchodním jednání

03.04.2012 08:51

Business móda pro ženy a muže, business etiketa to bylo hlavním tématem přátelského setkání, které pořádala regionální kancelář Moravské asociace podnikatelek a manažerek (MAPM) ve spolupráci s oděvním družstvem Moděva. Na akci, která se konala 23.3.2012 v prostorách stavební firmy D.I.S., se sešlo téměř 70 účastníků.

Večerem provázela  předsedkyně RK Brno MAPM Pavlína Langerová. Po milém přivítání panem Richardem Langem, ředitelem firmy D.I.S, dostala slovo paní Markéta Bořilová, manažerka oděvního družstva Moděva, která na praktických příkladech ukázala oděvy vhodné pro business jednání, shrnula pravidla v oblékání a význam barev  v business módě. Následovalo představení šperků od amerického návrháře Kennetha Jay Lanea, paní Simonou Šmídovou a doporučení jak šperky s business módou kombinovat.

Poté paní Pavlína Langerová zdůraznila jak důležitý je první dojem při obchodním jednání, jak nejlépe při jednání zapůsobit, pravidla etikety v jednání a také příklady jak se vyhnout případnému faux pas při jednání s klientem nebo obchodním partnerem.

Pan Petr Lustig z agentury Creative Communication, osvětlil pojem „Corporate Identity“ a zmínil důležitost jednotného firemního designu při prezentaci nabízeného produktu svému okolí a zákazníkům.

Prezentace zakončil pan Lukáš Kylián, který dal přítomným pár rad jak postupovat při podávání vína při příležitostech  spojených s obchodem.

Celý večer probíhal ve velmi přátelské a uvolněné atmosféře. Všichni přítomní si měli možnost prohlédnout a vyzkoušet oděvy z Moděvy a také šperky Kenneth Jay Lane, dále mohli ochutnat víno ze šlechtitelské stanice AMPELOS Znojmo a pochutnat si na rautu, na jehož přípravě se podílel i ředitel firmy D.I.S pan Richard Lang. Členky RK MAPM si navíc odnesly malý dárek.  

 

 

Celou galerii fotografií si můžete prohlédnout zde.

Kontakty:

 

Autor: SŠ

—————

Zpět



https://lifestyle.webnode.cz/