Kancelářský HUB, místo pro Vaše podnikání

20.03.2012 13:37

Pracujete doma a ruší Vás při práci neumyté nádobí, neuklizené věci nebo prostě se doma nemůžete dostat do té správné pracovní nálady? Tak pokud bydlíte v Praze, máte štěstí. Můžete totiž navštívit Hub Praha - sdílené pracoviště. Hub je velký    sdílený pracovní prostor kombinující výhody profesionální kanceláře, internetové kavárny a podnikatelského inkubátoru. Pro práci na bázi coworkingu a pro setkávání v zasedacích místnostech, na baru nebo na terase využévají Hub nezávislí profesionálové, lidé na volné noze, začínající podnikatelé, zástupci firemní i neziskové sféry a všichni ti, kdo chtějí při práci získávat nové kontakty, podněty a příležitosti, setkávat se i v klidu pracovat. Hub Praha je součástí mezinárodní sítě s 30-ti Huby na všech kontinentech.

Prostě když potřebujete, příjdete a můžete hned pracovat. Nemusíte se starat o kopírku, tiskárnu nebo jestli máte kafe. Pokud potřebujete zorganizovat setkání více lidí, můžete si pronajmout jednu ze tří zasedacích místností třeba jen na dvě hodiny.

 

A dobrá zpráva pro mimopražské - páni Zdeněk Rudolský, Jakub Mareš, Petr Vítek a Petr Baše plánují otevřít Hub v Brně i Ostravě.

Více informací získáte zde: Hub Praha

—————

Zpět




https://lifestyle.webnode.cz/