Z Říma do Florencie, jedinečně a stylově

22.07.2009 11:50

LifeStyle

Itálií ve Ferrari je exkluzivní zkušenost.

Budete obdivovat proslulý Řím a Florencii, Assisi a Perigii, Sienu a Pisu a mnohá další. Váš zájezd povede po starodávných cestách nádherné italské krajiny.

Abyste měli ze zájezdu Itálií ve Ferrari co nejvíce, vydáte se po cestě legendárního závodu Mille Miglia. Okuste Řím a Florencii jedinečně a stylově!

Valdorcie, místo objevů

Val d'OrciaObjevte malebnou krásu Toskánska v jižní části Valdorcie a jeho dech beroucí panorama. Je to zkušenost obohacená o čistou vášeň z řízení po naklánějících se kopcích přes nekonečné množství zatáček.

Pienza, Bagno Vignoni, Montepulciano, Montalcino - tato místa neztratila nic ze svého okouzlujícího středověkého charakteru a kuchařské tradice se zdají být nesmrtelným charakteristickým znakem.

Před a Po Itálií ve Ferrari

Proč nepřidat návštěvu dalších míst, ať už před zahájením nebo po ukončení zájezdu Itálií ve Ferrari? Mezi Římem a Florencíí na kolech vozu Ferrari, můžete navštívit Miláno, Benátky, Komské jezero, Gardské jezero, Torino a oblast Pidmont, Portofino a pobřeží Ligurie, Smaragdové pobřeží, Sardinii, Neapol a pobřeží Amalfi, Taormino a Sicílii.
Další možností jsou luxusní pobyty v Paříži, Londýně, Barceloně nebo na Francouzské Riviéře (Cannes a Monte-Carlo).

 

 

 

—————

Zpět



https://lifestyle.webnode.cz/